Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Evaluarea nationala

Simulare

Modele subiecte

Subiecte si bareme

Bacalaureat

Sinteze

Simulare

Modele subiecte

Subiecte si bareme

Admitere Universitatea Politehnica Bucuresti (UPB)

Modele subiecte

Subiecte si bareme

Admitere Universitatea Bucuresti (UB)

Subiecte si bareme

Impartaseste cu Social Media

Einstein

Istoria matematicii

LuzinNikolai Nikolaevich Luzin (n. 1883 - d. 1950) a fost un matematician rus sovietic care a avut realizari recunoscute in teoria descriptiva a multimilor, topologie si analiza matematica.

A inceput studiul matematicii in 1901 sub indrumarea celebrului matematician  Dimitri Egorov, fiind mai tarziu initiatorul unei miscari matematice de anvergura la Universitatea din Moscova.

A dezvoltat impreuna cu studentii sai teoriai descriptiva a multimiloranaliza complexa, teoria ecuatiilor diferentiale si metodele numerice.

 

 

Aranjamente - notiuni teoretice

 

 

Care este principala deosebirea dintre aranjamente si combinari? Doua aranjamente de n  luate cate k  pot diferi atat prin natura elementelor cat si prin ordinea elementelor. Doua combinari de n  luate cate k  pot diferi decat prin natura elementelor.

Urmareste tutorialul video sau descarca documentul din subsolul paginii iar pentru contact aici. Oricum nu uita respectarea algoritmului:fixare, exersare, aprofundare, excelenta si performanta.Dictionar bilingv de termeni matematici


unghi ascutit s. un unghi avand masura cuprinsa intre  0° si 90°.

acute angle n. an angle with a measure greater than 0° and less than 90°.

sound